top of page
35346616670_5967bf1e9a_o.jpg

MATCHANLYS + PERSONLIG TRÄNING

Kombinera två utbildningar för ett rabatterat pris!

Med detta paket får du en matchanalys med ett videomöte för individuell feedback, följt av en träning på 60-90 minuter där vi får möjlighet att träna på dina utvecklingspunkter från matchanalysen.

Denna tjänst är till för en till två målvakter (beroende på hur många som deltog i matchanalysen). Den praktiska träningen genomförs genom en egen träning för målvakten/målvakterna.

Detta behöver ni göra:

Filma en av dina matcher och skicka filen till mig, exempelvis via sprend.com, dropbox.com, youtubelänk eller liknande. Om matchen sänds online kan du skicka en länk till den matchen. Eventuell kostnad för matchbiljett tillkommer.

Jag analyserar sedan din match, tar fram och förbereder konkreta utvecklingspunkter från matchen. Vi bokar sedan in ett videomöte där jag går igenom matchen med dig och vi kommer tillsammans fram till dina utvecklingspunkter och du får tips för hur du kan utveckla dem. Du får även din feedback nedskriven och skickad till dig.

1) Boka en halltid på 90 minuter.

2) Se till att det finns bollar.

3) Se till att det (vid behov) finns 1-2 skyttar på plats.

Vi bokar även in ett kort återkopplingsmöte ett par veckor framåt i tiden där vi stämmer av hur det har gått med din utveckling.

Kostnad: 3500 kr (+6% moms) och reseersättning

bottom of page