top of page
BobboochJolle.jpg

FÖRELÄSNING - HANTERA MOTGÅNGAR

Det här är en föreläsning och ett seminarium för både målvakter och ledare.

Hur hanterar jag ett insläppt mål, en tappad ledning eller en förlorad match?

Jag har ångest eftersom jag blev utbytt och vet inte hur jag hanterar det...

Min utveckling står stilla. Vad ska jag göra?

Jag får ingen speltid och min motivation brister. Hur ska jag tänka?


Hur får jag fler målvakter att vilja testa eller fortsätta stå i mål?

Hur kan jag hjälpa mina målvakter med motivationen?

Hur hjälper jag en målvakt som släppt in ett tungt mål och ser påverkad ut?


Målvakter utsätts för en unik mental press i rampljuset mellan stolparna vilket kan påverka prestation positivt eller negativt, både kortsiktigt och/eller långsiktigt, beroende på hur det hanteras. Efter avslutad föreläsning kommer målvakterna ha fått verktyg för att hantera de utmaningarna som målvaktspositionen medför vilket kommer hjälpa dem bibehålla sin motivation och prestation. Ledarna kommer ha fått en insikt och ökad förståelse för målvakternas roll samt verktyg som hjälper dem vägleda sina målvakter och bibehålla sina prestationer.

Dagen innehåller en föreläsning/seminarium med målvakterna och sedan en föreläsning/seminarium med ledarna i din förening.

Målvakterna får under min vägledning utforska vad de upplever vid insläppta mål, samt dela upplevelser med varandra. De får verktyg av mig som hjälper dem att förstå var dessa känslor kommer ifrån, hur de kan hantera dem och andra utmaningar som uppkommer.

Ledarna får ta del av målvakternas (anonyma) upplevelser för att få ökad förståelse för deras utmaningar. De får under min vägledning komma fram till- och dela verktyg med varandra. Ledarna får även ta del av mina väl beprövade verktyg och erfarenheter för att hjälpa målvakterna.

Det enda föreningen behöver göra är att boka en teorisal i fyra timmar, så kan ni genomföra en väldigt viktig målvaktsutbildning i er förening.

Kostnad: 4000 kr (+25% moms) och reseersättning

bottom of page